Groepsles
bij KynoTeach

Cursus ‘Fijn aan de lijn’

Cursus 'Fijn aan de lijn'

Trekt je hond (nog) steeds aan de lijn? Is het meer een partijtje armworstelen dan fijn ontspannen lopen? Dan is de cursus ‘Fijn aan de lijn’ iets voor jou en je hond. In een ontspannen en gezellige sfeer ga je drie lessen met je hond aan de slag. De lessen zijn om de week zodat er tussendoor voldoende gelegenheid is om zelf met je hond te oefenen. Er is aandacht voor het ‘waarom’ je hond aan de lijn trekt en elke les gaan we met oefeningen aan de slag. De groep bestaat uit maximaal drie honden! In een kleine groep oefeningen doen, geeft minder prikkels, minder stress en minder afleiding voor de aanwezige honden. Zo creëren we een veilige en rustige leeromgeving voor iedereen. Er zit een opbouw in de oefeningen. Als je met deze cursus mee doet dan raden wij het aan om elke les aanwezig te zijn. Op die manier maak jij de kans op een succesvolle verandering in het meelopen aan de lijn zo groot mogelijk.

Aanmelden voor de cursus ‘Fijn aan de lijn’:

Voor  vragen of het aanmelden neem je contact op via info@kynoteach.nl. Een WhatsApp sturen mag natuurlijk ook op 06 38039522. Bellen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 16u en 21u.

Vermeld bij de aanmelding de naam en leeftijd van je hond. En je adres en telefoonnummer bij aanmelding via de mail!

Voor wie:

Honden van alle leeftijden zijn van harte welkom. Voor honden die sterk reageren op andere honden of uitvallen naar andere honden is deze cursus niet geschikt.

Waar, wanneer en hoe laat:

Hondenschool KynoTeach maakt gebruik van verschillende openbare plekken in de plaats Houten. Alle plekken zijn goed bereikbaar met de auto/fiets en hebben voldoende gratis parkeergelegenheid. De cursus ‘Fijn aan de lijn’ wordt weer aangeboden in het voorjaar van 2024. De cursus vindt eens in de twee weken plaats.

cursusdata:

zondag 17 maart 10.30u – 10u

zaterdag 30 maart 10.30u -10u (ivm 1e Paasdag op zondag 31 maart)

zondag 14 april 10.30u – 10u

reservedatum: zondag 21 april van 10.30u – 10u

Belangrijk om rekening mee te houden: deze cursus kent een specifieke opbouw. Het is daarom belangrijk dat jullie elke les aanwezig kunnen zijn en dat er in de tussentijd regelmatig tijd wordt vrijgemaakt om te oefenen. De hond draagt een tuig of een halsband en we gebruiken een gewone lijn van 2 of 3 meter (dus geen flexlijn!). Hondenschool KynoTeach werkt met een beloningswoord/clickerwoord. In de eerste les wordt hier uitleg over gegeven en mee geoefend.

Wat kost de  cursus:

67,50 euro voor drie lessen

Cursus 'Fun met je hond'

Hondenschool KynoTeach is bezig met het ontwikkelen van de cursus ‘Fun met je hond’. 

Praktische info

Aanmelden voor ‘Fijn aan de Lijn’:

Voor  vragen of het aanmelden neem je contact op via info@kynoteach.nl. Een WhatsApp sturen mag natuurlijk ook op 06 38039522. Bellen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 16u en 21u.

Vermeld bij de aanmelding de naam en leeftijd van je hond. Bij aanmelding  via de mail vermeld dan ook je adres en telefoonnummer.

Waar, wanneer en hoe laat:

We trainen op verschillende plekken in Houten.


Cursusdagen:

zondag 17 maart van 10.30u – 10u

zaterdag 30 maart van 10.30u – 10u (ivm 1e Paasdag op zondag 31 maart)

zondag 14 april van 10.30u – 10u

reservedatum zondag 21 april 9.00u-9.30u

Wat kost de cursus:

67,50 euro voor drie lessen

Zie ‘Tarieven‘ voor meer informatie.