Workshops

Ontspannen bezig zijn met je hond

doe je bij KynoTeach

De workshops

Je wilt wel iets leuks doen samen met je hond, maar geen cursus volgen? Of je volgt een cursus, maar wilt voor een keertje iets anders doen met je hond?  Je hebt een volwassen hond in huis, die mentale uitdaging kan gebruiken of een lieve senior die het juist rustiger aan moet doen met wandelen? Gewoon een half uurtje samen met je hond iets leuks doen..dat kan ook bij KynoTeach. Check de informatie!

Heb je interesse? Bellen kan tussen 16u en 21u naar 06 38039522. Een WhatsApp mag natuurlijk ook of stuur een mailtje naar info@kynoteach.nl. Vermeld in je bericht of mailtje ook de naam en leeftijd van je hond en je adres en telefoonnummer.

Plezier - Samen- Laagdrempelig

KynoBrain Hersenwerk Basis

Wat houdt de workshop KynoBrain in?

We maken gebruik van huis-tuin-en keukenspullen en hondenspellen om de hersens van je hond lekker te laten kraken. Het gaat om de basis van hersenwerk.

Voor welke hond is KynoBrain geschikt?

Van puberhond tot seniorhond. Voor jonge pups is het minder geschikt. KynoBrain is ook uitermate geschikt voor de (senior)hond met een beperking qua lopen (denk aan artrose of door een operatie). Voor de ‘slopers’ onder de honden is deze workshop niet geschikt.

Praktische informatie

De workshop duurt 30 minuten en is bij jou thuis. De kosten bedragen 15 euro voor één workshop. KynoTeach zorgt voor de materialen, jij zorgt voor voldoende lekkere voertjes.

Deze workshop aanvragen: info@kynoteach.nl

 

Plezier - Samen - Actief

KynoFun
Sport&Spel

Wat houdt de workshop KynoFun in?

Je gaat ontdekken wat jullie allemaal kunnen met een ladder, speciekuip, Ikeatrapje, pionnen, hoepels en veel meer…… Samen leg je een heel parcours af, waarbij plezier voorop staat.

Voor welke hond is KynoFun geschikt?

Elke hond kan deelnemen aan KynoFun, van pup tot seniorhond. De onderdelen van het parcours worden aangepast aan het niveau van de hond. Heeft je hond een blessure? Kies dan liever voor een workshop KynoBrain of KynoNose.

Praktische Informatie

De workshop duurt 30 minuten en is op een buitenlocatie in Houten-Zuid omdat er voldoende ruimte moet zijn om alle onderdelen neer te zetten. De kosten bedragen 25 euro voor één workshop. KynoTeach zorgt voor de materialen, jij zorgt voor voldoende lekkere voertjes.

Deze workshop aanvragen: info@kynoteach.nl

 

Plezier - Samen - Uitdagend

KynoNose
Detectie

Wat houdt de workshop KynoNose in?

Detectie is het zoeken naar en het vinden van een ‘verborgen stof’, de geurbron. De basis van detectie is dat je hond leert om een geurbron aan te wijzen. Dat leren we aan met voertjes, speciale detectieboxen en een ‘clicker’.

Voor welke hond is KynoNose geschikt?

De meeste honden hebben een fantastisch werkende neus. Dus elke hond met een goed werkende neus kan deelnemen aan de workshop KynoNose. Leeftijd van de hond is bij deze workshop niet zo belangrijk. Er zijn pups van 10 weken die al met detectie starten!

Praktische informatie

De workshop duurt 30 minuten en is bij jou thuis. De kosten bedragen 20,00 euro voor deze workshop. KynoTeach zorgt voor een clicker en de detectiebox(en). Jij zorgt voor voldoende lekkere voertjes

Deze workshop aanvragen: info@kynoteach.nl

Reiskosten

Waar?

De workshop KynoFun wordt alleen in Houten-Zuid gegeven, op locatie. KynoBrain en KynoNose zijn bij jou thuis, in principe alleen in de gemeente Houten. Andere locaties dan de gemeente Houten zijn in overleg. Als de workshop buiten de gemeente Houten wordt gegeven, dan reken ik €0,25 reiskosten per gereden kilometer. In de plaats Houten reken ik geen reiskosten

Detectie

Samenwerking

De workshop KynoNose legt een basis in de Detectie. Als je verder wilt in de Detectie dan raden wij aan:

Team Hond met Rianne de Jong